0757231799
0757619880
L-V: 9:00 -18:00
S: 9:00 - 14:00
Bucuresti

Administrare Parc Auto


Pentru a optimiza mobilitatea si a eficientiza costurile de exploatare a flotei, oferim clientilor nostri un Serviciu de Mentenanta periodica.

Daune auto Bucuresti va ofera o gama completa de reparatii auto incluzand diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie auto, operatiuni de intretinere curenta si periodica.

Pentru flotele auto, Daune auto bucuresti efectueaza Serviciul de Mentenanta, dupa criteriile de mai jos:

  1. Intretinerea periodica in service, conform recomandarilor producatorilor.
  2. Efectuarea reparatiilor in service in conditiile unei utilizari normale a autovehiculului sau ca urmare a unor accidente.
  3. Daune auto Bucresti colaboreaza cu toate societatile de asigurari din Romania (Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Uniqa, Gothaer,Grawe, Euroins, Asirom, Watford) si ofera consultanta pentru intocmirea dosarului de daune si, ulterior, in procesul de reparatii auto realizate pe baza politelor de asigurari RCA si CASCO cu decontare rapida.
  4. Societatea noastra colaboreaza cu companiile care detin parcuri auto si vine in sprijinul societatilor care se ocupa de managementul flotelor, astfel incat acestea sa poata verifica, achita si administra facturile si sa faciliteze monitorizarea operatiunilor de mentenanta din cadrul service-ului de catre specialistii tehnici alocati fiecarei flote.
  5. Oferim suport si transparenta in procesele de mentenanta si reparatie pentru parcuri auto.
  6. Masina la schimb gratuit pe durata stationarii in service
  7. Asistenta pentru deschiderea dosarului de daune in vederea efectuarii reparatiilor necesare.